Wegens problemen met mijn webmail kan het zijn dat je mail niet beantwoord is. Excuses daarvoor. De problemen zijn inmiddels verholpen. Ik heb geprobeerd iedereen terug te mailen die mij gemaild had. 

02/10/22 Vandaag stond een zeer afwisselende slowtrailrun op het programma, niet lang en vals plat omhoog maar veel korte pittige klimmetjes. Dat typeert ook de diversiteit van de routes. Ik probeer zoveel mogelijk afwisselende routes te bedenken.  

23/10 breking nieuws 😉 ik ben gestruikeld over een steen met slowtrailrunnen, gevolg een breuk in het onderste gedeelte van mijn kuitbeen. Dus helaas voorlopig uit de "slowtrail running". Ik houd jullie op de hoogte.

07/12/22 w.s. wordt het eind januari dat ik weer kan gaan starten met slowtrailrunning. 

29/12/22 omdat ik weer helemaal opnieuw moet starten. Ben ik van plan er een start - to -  slowtrailrun, 5 km hardlopen in 6 weken  van te gaan maken.  Het zal globaal inhouden dat ik 3x per week volgens een schema ga lopen. Start en einde bij de kei bij de natuurtrimbaan in Loenen. Ik houd u op de hoogte!  Ik wens jullie allemaal een heel gezond en sportief 2023! 

13/1 Start to Slowtrailrun is gestart! We lopen volgens een schema in 10 weken naar 60 minuten. Wil je meelopen meld je dan aan via deze site dan krijg je van mij een schema. Start is altijd bij de Trimbaan aan de Droefakkers in Loenen. Meedoen kost 2 euro, dit doneer ik aan de Veluwse Wensambulance. Graag contant meenemen. Na afloop drinken we samen thee. Data staan in de agenda. Als je niet kunt op de data, kun je volgens het schema zelf lopen en aansluiten wanneer je wel kan. Heb je vragen dan hoor ik het graag. Schema zie Start to Slowtrailrun pagina.

02/03 De Start to Slowtrailrun is afgelopen. Ik plan nu weer Slowtrailruns in. Zie agenda.